Design covers

Een prachtige design speaker wordt nog mooier met onze handgemaakte design covers. Een kwaliteititsproduct gemaakt van natuurlijk hout en leverbaar in alle RAL kleuren. Veel gekozen tinten zijn: Birch, Natural oak, Oiled oak, Walnut en Shadow black. Met een zelf gekozen RAL-kleur kunt u de design cover naadloos matchen met uw eigen interieur.

Beschikbaar voor de BeoLab 6000/6002 en de BeoLab 8000/8002.
Ook kunnen wij design covers leveren voor andere BeoLab modellen. Meer weten? Klik op ‘meer informatie’ hieronder.

Met de Fluss Stream-Port ONE kunt u vanaf elke geluidsbron muziek streamen. Heeft u een vinyl collectie of nog muziek op cassettebandjes of bandrecorder tape? Stream-Port ONE voegt deze bron eenvoudig toe aan uw streaming systeem, en maakt het mogelijk om uw analoge muziekcollectie draadloos te beluisteren.

Stream-Port ONE

Vinyl is van nu, en genieten van muziek is pas compleet als u ook platen draait. De Stream-Port ONE zorgt ervoor dat muziek op vinyl rechtstreeks vanaf uw platenspeler wordt ge-streamed. Uw geluidssysteem blijft ook dan draadloos. En u kunt uw platenspeler op elke gewenste plek neerzetten, zolang er maar een stopcontact voorhanden is.

Veel muziekliefhebbers bezitten cassettes met unieke opnames. De Stream-Port ONE zorgt ervoor dat muziek op compact cassette rechtstreeks vanaf uw cassettedeck wordt ge-streamed. Uw geluidssysteem blijft ook dan draadloos. En u kunt uw cassettedeck op elke gewenste plek neerzetten, zolang er maar een stopcontact voorhanden is.

Een prachtige speaker verdient meer dan een standaard stekker. FLUSS levert ultra platte design stekkers met snoer op maat.

Streaming Hi-Fi in uw huis?

Laat u verbazen door de mogelijkheden