Stream-Port ONE

Met de Fluss Stream-Port ONE kunt u vanaf elke geluidsbron muziek streamen. Heeft u een vinyl collectie of nog muziek op cassettebandjes of bandrecorder tape? Stream-Port ONE voegt deze bron eenvoudig toe aan uw streaming systeem, en maakt het mogelijk om uw analoge muziekcollectie draadloos te beluisteren.

Vinyl: draadloos streamen

Vinyl is van nu, en genieten van muziek is pas compleet als u ook platen draait. De Stream-Port ONE zorgt ervoor dat muziek op vinyl rechtstreeks vanaf uw platenspeler wordt ge-streamed. Uw geluidssysteem blijft ook dan draadloos. En u kunt uw platenspeler op elke gewenste plek neerzetten, zolang er maar een stopcontact voorhanden is.

Cassettes: draadloos streamen

Veel muziekliefhebbers bezitten cassettes met unieke opnames. De Stream-Port ONE zorgt ervoor dat muziek op compact cassette rechtstreeks vanaf uw cassettedeck wordt ge-streamed. Uw geluidssysteem blijft ook dan draadloos. En u kunt uw cassettedeck op elke gewenste plek neerzetten, zolang er maar een stopcontact voorhanden is.

Een prachtige speaker wordt nog mooier met onze handgemaakte design covers. Gemaakt van eiken en leverbaar in de kleuren: Light Oak, Smoked Oak en Black Oak.

Beschikbaar voor de BeoLab 6000/6002 en de BeoLab 8000/8002.

Design stekkers

Een prachtige speaker verdient meer dan een standaard stekker. FLUSS levert ultra platte design stekkers met snoer op maat.

Streaming Hi-Fi in uw huis?

Laat u verbazen door de mogelijkheden